In­di­a­se zoe­te-aard­ap­pel­soep

Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen? 4 personen
4 4

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.
  2. Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.

variatietip:

Je kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 1.440 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in

Indiase zoete-aardappelsoep

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In­di­a­se zoe­te-aard­ap­pel­soep

1
1
  • 1 verspakket zoete-aardappelsoep
  • 1 el vadouvan
  • 200 ml kokosmelk
  • 750 ml water

Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.

2
2
  • 4 mininaans knoflook/koriander
  • 4 el mangochutney
  • 150 g yoghurt Griekse stijl 0% vet

Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.

variatietip:

Je kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.