Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?
485 kcal
30 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1
1 el
200 ml
750 ml
4
4 el
150 g
Dit heb je nodig
staafmixer
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2018 nr. 01 - Kickstart
Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.
Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.
- variatietipJe kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.
Indiase zoete-aardappelsoep met kokosmelk
Ietwat zoet, romig en fijn gekruid: dat lust toch iedereen?

hoofdgerecht
4 personen
485 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de zoete-aardappelsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het besprenkelen met olie op het eind achterwege. Voeg tijdens het bereiden de vadouvan en kokosmelk tegelijk met het water toe.
Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood, de mangochutney en Griekse yoghurt apart erbij.
variatietip:Je kunt in plaats van de mininaans knoflook/koriander ook 2 gewone naans gebruiken en deze voor het serveren halveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 verspakket zoete-aardappelsoep
1 el vadouvan kruidenmix
200 ml kokosmelk
750 ml water
4 mininaans knoflook/koriander
4 el mangochutney
150 g yoghurt Griekse stijl 0% vet
Dit heb je nodig
staafmixer




