Zalmfilet americain

Fan van filet american? Maak dan ook eens deze variant met verse zalm. Lekker bij de borrel!

175 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 2 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de boter en chipotlepeper in adobosaus in een pan en laat op laag vuur smelten. Snijd ondertussen de zalm in stukjes.

  2. Doe de zalm in een hoge beker en schenk al purerend met de staafmixer de hete chipotlesaus bij de zalm. Pureer tot een egaal mengsel. Doe de zalmfilet americain in een bakje, dek af en zet minimaal 2 uur in de koelkast.

  3. Bestrooi de zalmfilet americain met wat zeezout en serveer als onderdeel van een borrelplank met de kapperappeltjes en flatbreads.

  • algemeenVerwerk rauwe vis zo vers mogelijk en houd hem gekoeld tot gebruik.
  • bewaartipJe kunt de zalmfilet americain 2 dagen van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Zalmfilet americain

Fan van filet american? Maak dan ook eens deze variant met verse zalm. Lekker bij de borrel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel