Brood met een snelle makreelpaté

Geroosterd brood met makreel, wat wil je nog meer?

360 kcal

15 min. bereiden

4/5

(4)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer


2017 week 43-44 - 2017 week 43-44

Aan de slag

  1. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Laat de makreelfilets uitlekken. Doe 2 tl citroenrasp, 1 el citroensap, de makreelfilets en de zuivelspread in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een grove paté. Verhit de olie in een grote koekenpan en rooster de sneetjes brood in 5 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Snijd ondertussen de bieslook grof. Beleg de sneetjes brood rijkelijk met de botersla. Verdeel de makreelpaté erover. Garneer met de bieslook.

Wat vond je van dit recept?

Brood met een snelle makreelpaté

Geroosterd brood met makreel, wat wil je nog meer?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig