bewaar
Visstoof met pompoen
Visstoof met pompoen
bewaar

Visstoof met pompoen

Binnen 15 minuten vult je keuken zich met Indiase geuren.

15 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

2 el

(arachide)olie

400 g

koelverse pompoenstukjes

2 el

garam masala

400 g

bruine linzen in blik

400 g

tomatenblokjes

250 g

verse kabeljauwfilets

4

plain mini naans

10 g

verse platte peterselie

Binnen 15 minuten vult je keuken zich met Indiase geuren.

Aan de slag

1

Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een pan met dikke bodem en bak de ui 1 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen en garam masala toe en bak 2 min. mee.

2

Doe ondertussen de linzen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Voeg de linzen en tomatenblokjes toe aan de pompoen. Laat met de deksel op de pan 12 min. op middelhoog vuur stoven. Roer regelmatig. Snijd ondertussen de vis in stukken van 2 cm. Voeg de laatste 2 min. toe aan de stoof.

3

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de naans 4 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Breng de stoof op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de peterselie. Serveer met de naan.

combinatietipLekker met partjes citroen en koriander.

Visstoof met pompoen

Binnen 15 minuten vult je keuken zich met Indiase geuren.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig