Ho­me­ma­de cran­ber­ryjelly met vers fruit

Wat een prachtig toetje. Bijna te mooi... Nee, toch maar opeten.

  • nagerecht
  • 1 persoon
  • 90 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 3 uur oventijd
(1) waardeer
nagerecht Wat een prachtig toetje. Bijna te mooi... Nee, toch maar opeten. 1 personen
4 1

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • brede glazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de frambozen en blauwe bessen over de glazen.
  2. Verhit in een steelpan het vruchtensap, breng aan de kook en zet het vuur uit.
  3. Week ondertussen de gelatine 3 min. in koud water. Knijp goed uit en voeg toe aan het cranberrysap. Laat een beetje afkoelen en schenk in de glazen. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

serveertip:

Garneer voor het serveren met wat blaadjes fijngesneden munt

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 20 g
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2017 week 35-36

Homemade cranberryjelly met vers fruit

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ho­me­ma­de cran­ber­ryjelly met vers fruit

1
1
  • 140 g verse frambozen
  • 150 g verse blauwe bessen

Verdeel de frambozen en blauwe bessen over de glazen.

2
2
  • 500 ml cranberrysap

Verhit in een steelpan het vruchtensap, breng aan de kook en zet het vuur uit.

3
3
  • 4 blaadjes gelatine

Week ondertussen de gelatine 3 min. in koud water. Knijp goed uit en voeg toe aan het cranberrysap.

4
4

Laat een beetje afkoelen en schenk in de glazen. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

serveertip:

Garneer voor het serveren met wat blaadjes fijngesneden munt

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.