bewaar
Homemade cranberryjelly met vers fruit
Homemade cranberryjelly met vers fruit
bewaar

Homemade cranberryjelly met vers fruit

Wat een prachtig toetje. Bijna te mooi... Nee, toch maar opeten.

5 min. bereiden
3 uur oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

140 g

verse frambozen

150 g

verse blauwe bessen

500 ml

cranberrysap

4 blaadjes

gelatine

Dit heb je nodig

  • brede glazen

Wat een prachtig toetje. Bijna te mooi... Nee, toch maar opeten.

Aan de slag

1

Verdeel de frambozen en blauwe bessen over de glazen.

2

Verhit in een steelpan het vruchtensap, breng aan de kook en zet het vuur uit.

3

Week ondertussen de gelatine 3 min. in koud water. Knijp goed uit en voeg toe aan het cranberrysap. Laat een beetje afkoelen en schenk in de glazen. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

serveertipGarneer voor het serveren met wat blaadjes fijngesneden munt