Italiaanse borrelplank

Nodig: een mooie borrelplank. En verder... allemaal lekkers uit Italië.

395 kcal

15 min. bereiden

4.1/5

(38)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • partyprikkers


2017 nr. 08 - Elke dag Italiaans

Aan de slag

  1. Scheur grotere basilicumblaadjes in kleinere stukjes. Rijg de mozzarellabolletjes, basilicumblaadjes en snoeptomaatjes aan de partyprikkers. Doe de prikkers in een kommetje en zet op de plank. Leg de sweet peppers op een borrelplank. Doe de olijven in een kommetje en zet op de plank. Leg de verschillende vleeswaren er bij.

  2. Garneer de borrelplank met de rucola en besprenkel met de olie. Zet de kommetjes met olijven en mozzarella-basilicum-tomaatspiesjes erbij of erop.

  • serveertipLekker met toastjes zoals: picos of scrocchi
  • variatietipHak pistachenoten grof en bestrooi de plakken mortadella ermee (het gerecht is dan niet meer glutenvrij).
  • variatietipKun je geen sweet pepper vinden? Vervang ze door bijvoorbeeld zongedroogde tomaatjes.

Wat vond je van dit recept?

Italiaanse borrelplank

Nodig: een mooie borrelplank. En verder... allemaal lekkers uit Italië.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig