Ea­sy cae­sar­sa­la­de

Dit is nou echt zo'n klassieker die nooit gaat vervelen. En binnen een kwartiertje op tafel!

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch Dit is nou echt zo'n klassieker die nooit gaat vervelen. En binnen een kwartiertje op tafel! 4 personen
4 4

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze.
  2. Snijd ondertussen een stuk van 15 cm af van het stokbrood en snijd dat stuk in lange repen. Besprenkel ze met de olie en gril de repen in de grillpan in 5-6 min. krokant. Keer regelmatig.
  3. Haal ondertussen de blaadjes romainesla los, snijd ze in lange repen en was en droog ze. Verdeel de sla over een platte schaal. Besprenkel met de dressing, schaaf de kaas erover en verdeel de ansjovisfilets over de salade. Snijd de eieren in kwarten en leg op de salade samen met de stokbroodcroutons. Serveer de rest van het stokbrood erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 1.160 mg
  • vezels 3 g
Ook te zien in

Easy caesarsalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ea­sy cae­sar­sa­la­de

1
1
  • 4 eieren

Kook de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze.

2
2
  • 1 stokbrood

Snijd ondertussen een stuk van 15 cm af van het stokbrood en snijd dat stuk in lange repen.

3
3
  • 3 el olijfolie

Besprenkel ze met de olie en gril de repen in de grillpan in 5-6 min. krokant. Keer regelmatig.

4
4
  • 1 krop romainesla

Haal ondertussen de blaadjes romainesla los, snijd ze in lange repen en was en droog ze.

5
5
  • 6 el caesardressing
  • 50 g Grana Padano
  • 46 g ansjovisfilets in olijfolie

Verdeel de sla over een platte schaal. Besprenkel met de dressing, schaaf de kaas erover en verdeel de ansjovisfilets over de salade.

6
6

Snijd de eieren in kwarten en leg op de salade samen met de stokbroodcroutons. Serveer de rest van het stokbrood erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.