Quesa­dil­la's met co­les­law en au­gur­ken­s­li­ces

Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.

(1) waardeer
mexicaans bijgerecht Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau. 4 personen
2 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 2 bakplaten
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ambachtelijke slices in de lengte in dunne repen. Zet voor 4 personen 2 el augurkenvocht opzij. Snipper voor de coleslaw de ui en meng samen met de mayonaise, mosterd, de zoetzure azijn van de ambachtelijke slices, peper en zout door de spitskool.
  2. Leg voor 4 personen op elke bakplaat twee tortillawraps. Verdeel achtereenvolgens de helft van de kaas, coleslaw, fricandeau, reepjes ambachtelijke slices en de rest van de geraspte kaas erover. Dek af met de rest van de tortilla’s. Bak de quesadilla’s ca. 10 min. in de oven, zodat de kaas gesmolten is. Snijd in puntjes en serveer direct.

combinatietip:

Lekker met jalapeñopeper.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 15 g
  • natrium 1.240 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaarten Allerhande 7 2017

Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Quesa­dil­la's met co­les­law en au­gur­ken­s­li­ces

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 8 ambachtelijke slices augurk

Snijd de ambachtelijke slices in de lengte in dunne repen. Zet voor 4 personen 2 el augurkenvocht opzij.

3
3
  • 1 rode ui
  • 2 el mayonaise
  • 1 el Franse mosterd
  • 200 g gesneden spitskool

Snipper voor de coleslaw de ui en meng samen met de mayonaise, mosterd, de zoetzure azijn van de ambachtelijke slices, peper en zout door de spitskool.

4
4
  • 4 meergranen tortillawraps

Leg voor 4 personen op elke bakplaat twee tortillawraps.

5
5
  • 200 g Zaanse hoeve pittig 45+ geraspte kaas
  • 200 g gebraden fricandeau

Verdeel achtereenvolgens de helft van de kaas, coleslaw, fricandeau, reepjes ambachtelijke slices en de rest van de geraspte kaas erover.

6
6
  • 4 meergranen tortillawraps

Dek af met de rest van de tortilla’s.

7
7

Bak de quesadilla’s ca. 10 min. in de oven, zodat de kaas gesmolten is. Snijd in puntjes en serveer direct.

combinatietip:

Lekker met jalapeñopeper.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.