bewaar
Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices
Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices
bewaar

Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices

Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.

15 min. bereiden
10 min. oventijd
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

8

ambachtelijke slices augurk

1

rode ui

2 el

mayonaise

1 el

Franse mosterd

200 g

gesneden spitskool

8

meergranen tortillawraps

200 g

Zaanse hoeve pittig 45+ geraspte kaas

200 g

gebraden fricandeau

Dit heb je nodig

  • bakplaten

  • bakpapier

Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ambachtelijke slices in de lengte in dunne repen. Zet voor 4 personen 2 el augurkenvocht opzij. Snipper voor de coleslaw de ui en meng samen met de mayonaise, mosterd, de zoetzure azijn van de ambachtelijke slices, peper en zout door de spitskool.

2

Leg voor 4 personen op elke bakplaat twee tortillawraps. Verdeel achtereenvolgens de helft van de kaas, coleslaw, fricandeau, reepjes ambachtelijke slices en de rest van de geraspte kaas erover. Dek af met de rest van de tortilla’s. Bak de quesadilla’s ca. 10 min. in de oven, zodat de kaas gesmolten is. Snijd in puntjes en serveer direct.

combinatietipLekker met jalapeñopeper.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quesadilla's met coleslaw en augurkenslices

Mexicóóóó: kom helemaal in de Mexicaanse sferen met deze quesedilla's met kaas en fricandeau.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig