Kipragout met kastanjechampignons & broccolirijst

Groente en rijst in een: handig, krijg je twee keer zoveel groente binnen.

395 kcal

25 min. bereiden

3.6/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

Mei 2017 - Mei 2017

Allerhande Box Week 7 2020 - Allerhande Box Week 7 2020

Allerhande Box Week 4 2019 - Allerhande Box Week 4 2019

Allerhande Box Week 37 2018 - Allerhande Box Week 37 2018

Allerhande Box Week 32 2019 - Allerhande Box Week 32 2019

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en de champignons in parten. Voeg toe aan de gefruite ui. Zet het vuur hoger en bak 5 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Zet het vuur weer lager. Voeg de bloem toe en bak nog 2 min. Verkruimel de bouillontablet boven de pan en voeg het water toe. Laat 5 min. koken. Voeg eventueel extra water toe als de saus te dik is.

  3. Schep ondertussen de broccolirijst door de gekookte rijst en laat nog 5 min. met de deksel op de pan stomen. Verdeel de broccolirijst en ragout over de diepe borden. Strooi de selderij over de ragout en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Kipragout met kastanjechampignons & broccolirijst

Groente en rijst in een: handig, krijg je twee keer zoveel groente binnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig