Meer­gra­nen­tos­ti met rook­vlees

Tosti nieuwe stijl met verse geitenkaas, gegrilde paprika en rookvlees.

(5) waardeer
lunch Tosti nieuwe stijl met verse geitenkaas, gegrilde paprika en rookvlees. 4 personen
4 5

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Besmeer één kant van de sneetjes brood met de boter. Verkruimel de geitenkaas en snijd de bieslook fijn. Laat de paprika uitlekken en snijd in repen. Beleg de helft van de sneetjes brood op de onbeboterde kant achtereenvolgens met het rookvlees, de geitenkaas, paprika en bieslook. Dek af met de rest van het brood met de beboterde kant naar boven en druk stevig aan.
  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak per keer 2 tosti’s op 1 kant op laag vuur in 4 min. krokant. Keer om en bak nog 4 min. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.

variatietip:

Liever wat pittiger? Besprenkel dan de geitenkaas (stap 1) met wat tabasco chipotle (flesje 60 ml).

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 1.360 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Meergranentosti met rookvlees

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meer­gra­nen­tos­ti met rook­vlees

1
1
  • 8 sneetjes meergranenbrood
  • 2 el ongezouten boter
  • 125 g verse geitenkaas naturel 45+
  • 12½ g verse bieslook
  • 147½ g gegrilde rode paprika's in pot

Besmeer 1 kant van de sneetjes brood met de boter. Verkruimel de geitenkaas en snijd de bieslook fijn. Laat de paprika uitlekken en snijd in repen.

2
2
  • 100 g rookvlees

Beleg de helft van de sneetjes brood op de onbeboterde kant achtereenvolgens met het rookvlees, de geitenkaas, paprika en bieslook.

3
3

Dek af met de rest van het brood met de beboterde kant naar boven en druk stevig aan.

4
4

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak per keer 2 tosti’s op 1 kant op laag vuur in 4 min. krokant.

5
5

Keer om en bak nog 4 min. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.

variatietip:

Liever wat pittiger? Besprenkel dan de geitenkaas (stap 1) met wat tabasco chipotle (flesje 60 ml).

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.