Papardelle met artisjok en warmgerookte zalm
Papardelle met artisjok en warmgerookte zalm
bewaar
bewaar

Papardelle met artisjok en warmgerookte zalm

Dit pastagerecht met verse pappardelle zet je in 15 minuten op tafel.

15 min. bereiden
30waarderingen

9 ingrediënten

Aan de slag

1

Breng een ruime pan water aan de kook. Was de courgette en snijd in plakken van een ½ cm breed. Laat de artisjokharten uitlekken (bewaar het vocht) en snijd in kwarten. Bestrijk de courgette en artisjok met de olie.

2

Verhit de grillpan en gril de groenten in delen, elke portie ca. 5 min. Keer halverwege. Voeg ondertussen de pasta toe aan de pan kokend water en kook de pasta in 4 min. beetgaar.

3

Pers ondertussen de limoen uit. Meng het limoensap met de crème fraîche, mierikswortel en 2 el van het artisjokkenvocht. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Giet de pappardelle af en voeg de groenten en crème-fraîchesaus toe. Schep goed om. Verdeel de pappardelle over de borden en verdeel de zalm over de pasta. Garneer met de tuinkers.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Papardelle met artisjok en warmgerookte zalm

Dit pastagerecht met verse pappardelle zet je in 15 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig