Mexi­caan­se wraps met sal­sa en ge­kruid rund­vlees

Alle ingrediënten in aparte bakjes... en pas aan tafel je wraps vullen!

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Alle ingrediënten in aparte bakjes... en pas aan tafel je wraps vullen! 4 personen
2 9

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de mais uitlekken en snijd de koriander fijn. Was de tomaten en snijd in partjes. Meng in een kom de tomaten met de mais, de helft van de olie en de helft van de koriander. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  2. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan en bak de runderreepjes met de paprikapoeder en komijn 4 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Doe ondertussen de kidneybonen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken.
  4. Serveer de wraps met de mais-tomatensalsa, runderreepjes, kidneybonen, rauwkostmix, dressing en de rest van de koriander in aparte bakjes, zodat iedereen zijn eigen wraps kan vullen.

Tip:

Dit is een Allerhande Box gerecht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 1.000 mg
  • vezels 11 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande Box week 12 2017

Mexicaanse wraps met salsa en gekruid rundvlees

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se wraps met sal­sa en ge­kruid rund­vlees

1
1
  • 300 g mais
  • 15 g koriander
  • 250 g cherrytomaten

Laat de mais uitlekken en snijd de koriander fijn. Was de tomaten en snijd in partjes.

2
2
  • 1 el (olijf)olie

Meng in een kom de tomaten met de mais, de olie en de helft van de koriander. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3
3
  • 1 el (olijf)olie
  • 300 g runderreepjes
  • 1 tl gerookte-paprikapoeder
  • 1 tl gemalen komijn

Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de runderreepjes met de paprikapoeder en komijn 4 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4
4
  • 400 g kidneybonen

Doe ondertussen de kidneybonen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken.

5
5
  • 8 stuks gordita's
  • 150 g rauwkost paprikamix
  • 110 g avocadodressing

Serveer de wraps met de mais-tomatensalsa, runderreepjes, kidneybonen, rauwkostmix, dressing en de rest van de koriander in aparte bakjes.

6
6

Nu kan iedereen zijn eigen wraps vullen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.