Volkorenspaghetti met malse kiphaasjes

Een supersnelle spaghetti. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel.

535 kcal

15 min. bereiden

3.6/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

  • grillpan


2017 nr. 08 - Elke dag Italiaans

2016 nr. 06 - Word een échte grillmaster

Allerhande Box week 2 2017 - Allerhande Box week 2 2017

Aan de slag

  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken. Snijd de tomaten in blokjes en doe samen met de paprika en bouillontablet in een hoge beker. Pureer met de staafmixer tot een gladde saus en breng op smaak met peper en eventueel zout

  2. Doe, zodra het water kookt, de spaghetti in de pan en kook in 11 min. beetgaar. Verhit de grillpan. Bestrijk de kipfilethaasjes met de helft van de olie en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril de kip in 5 min. gaar. Keer regelmatig.

  3. Snijd ondertussen de gegrilde-groentemix in stukken van 2 cm. Verhit de rest van de olie in de hapjespan en bak de groente op middelhoog vuur 1 min. Voeg de tomaten-paprikasaus toe en verwarm 2 min. mee.

  4. Giet de spaghetti af en doe in een schaal. Verdeel de saus erover en schep de kip erop.

  • variatietipJe kunt ook gegrilde groenten uit de diepvries (pak 450 g, ontdooid) gebruiken.
  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Volkorenspaghetti met malse kiphaasjes

Een supersnelle spaghetti. Binnen 15 minuten staat-ie op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig