Amuse gerookte zalm blini's met crème fraîche
Zalm doet het altijd goed: van ontbijt tot lunch en diner. Of als hapje op een blini.
45 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
135 g
2 el
1 tl
12.5 g
100 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2016 nr. 12 - Kerst
Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel. Snijd de bieslook fijn. Bestrijk de blini´s met de crème fraîche en beleg ze met gerookte zalm. Bestrooi met de bieslook en peper.
Amuse gerookte zalm blini's met crème fraîche
Zalm doet het altijd goed: van ontbijt tot lunch en diner. Of als hapje op een blini.

16 porties
45 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel. Snijd de bieslook fijn. Bestrijk de blini´s met de crème fraîche en beleg ze met gerookte zalm. Bestrooi met de bieslook en peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
135 g blini's
2 el crème fraîche
1 tl mierikswortel in pot
12½ g verse bieslook
100 g gerookte zalm




