bewaar
Amuse gerookte zalm blini's met crè­me fraî­che
Amuse gerookte zalm blini's met crè­me fraî­che
bewaar

Amuse gerookte zalm blini's met crè­me fraî­che

Zalm doet het altijd goed: van ontbijt tot lunch en diner. Of als hapje op een blini.

15 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

16 porties

135 g

blini

2 el

crème fraîche

1 tl

mierikswortel in pot

12½ g

verse bieslook

100 g

gerookte zalm

Zalm doet het altijd goed: van ontbijt tot lunch en diner. Of als hapje op een blini.

Aan de slag

Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel. Snijd de bieslook fijn. Bestrijk de blini´s met de crème fraîche en beleg ze met gerookte zalm. Bestrooi met de bieslook en peper.