Amuse gerookte zalm blini's met crème fraîche
Zalm doet het altijd goed: van ontbijt tot lunch en diner. Of als hapje op een blini.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Advertentie
Bereiden
Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Roer de crème fraîche los met de mierikswortel. Snijd de bieslook fijn. Bestrijk de blini´s met de crème fraîche en beleg ze met gerookte zalm. Bestrooi met de bieslook en peper.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 45 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 3 g
-
vet 3 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 110 mg
Ook te zien in
Amuse gerookte zalm blini's met crème fraîche
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Amuse gerookte zalm blini's met crème fraîche
- 135 g blini's
Verwarm de blini’s volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
- 2 el crème fraîche
- 1 tl mierikswortel in pot
Roer de crème fraîche los met de mierikswortel.
- 12½ g verse bieslook
Snijd de bieslook fijn.
- 100 g gerookte zalm
Bestrijk de blini´s met de crème fraîche en beleg ze met gerookte zalm.
Bestrooi met de bieslook en peper.