Ham-gris­sini

Een simpel Italiaans borrelhapje waar je maar van wilt blijven snoepen.

(20) waardeer
italiaans borrelhapje Een simpel Italiaans borrelhapje waar je maar van wilt blijven snoepen. 12 stuks
3 20

Advertentie

Ingrediënten

12 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verdeel de basilicumblaadjes over de rauwe ham en wikkel de plakjes ham om de grissini. Meng de pesto spread met de mascarpone en serveer als dip erbij.

combinatietip:

Lekker met Taggia-olijven en AH Gegrilde groentemix.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 75 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 210 mg
Tags
Ook te zien in

Ham-grissini

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ham-gris­sini

1
1
  • 10 g verse basilicumblaadjes
  • 100 g rauwe ham
  • 12 Grissini Italiaanse soepstengels

Verdeel de basilicumblaadjes over de rauwe ham en wikkel de plakjes ham om de grissini.

2
2
  • 1 el koelverse pestospread
  • 100 g mascarpone

Meng de pesto spread met de mascarpone en serveer als dip erbij.

combinatietip:

Lekker met Taggia-olijven en AH Gegrilde groentemix.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.