Ham-grissini
Een simpel Italiaans borrelhapje waar je maar van wilt blijven snoepen.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 10 g verse basilicumblaadjes
- 100 g rauwe ham
- 12 Grissini Italiaanse soepstengels
- 1 el koelverse pestospread
- 100 g mascarpone
Advertentie
Bereiden
Verdeel de basilicumblaadjes over de rauwe ham en wikkel de plakjes ham om de grissini. Meng de pesto spread met de mascarpone en serveer als dip erbij.
combinatietip:
Lekker met Taggia-olijven en AH Gegrilde groentemix.
Advertentie
Voedingswaarden (per stuk)
- energie 75 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 4 g
-
vet 5 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 210 mg
Ook te zien in
Ham-grissini
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ham-grissini
- 10 g verse basilicumblaadjes
- 100 g rauwe ham
- 12 Grissini Italiaanse soepstengels
Verdeel de basilicumblaadjes over de rauwe ham en wikkel de plakjes ham om de grissini.
- 1 el koelverse pestospread
- 100 g mascarpone
Meng de pesto spread met de mascarpone en serveer als dip erbij.
combinatietip:
Lekker met Taggia-olijven en AH Gegrilde groentemix.