bewaar
Grissini
Grissini
bewaar

Grissini

Voorgerecht met vis, ham en een lekkere dip. Voor elk wat wils.

15 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

190 g

aioli

1 portie

artisjokdip

1 portie

gegrilde-courgettelinten

80 g

rauwe ham

1 portie

Feestfavoriet ribroast

1 pak

Feestfavoriet gerookte zalm trio

200 g

Grissini Italiaanse soepstengels

Voorgerecht met vis, ham en een lekkere dip. Voor elk wat wils.

Aan de slag

1

Leg de zalm, ribroast of yorkham en rauwe ham op een grote schaal. Zet de courgettelinten, artisjokdip en aioli in kommetjes erbij.

2

Zet de grissini op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen grissini dippen en omwikkelen met iets lekkers naar keuze.

bereidingstipBen je met een groot gezelschap? Vul de schaal aan met meer soorten vlees, vis en grissini. Kijk op ah.nl/ allerhande voor meer dips zoals de roquemole-dip, de dip van erwten en geitenkaas en de dip van aubergine.