bewaar
Tony's Chocolonely milk & cookies panna cotta
Tony's Chocolonely milk & cookies panna cotta
bewaar

Tony's Chocolonely milk & cookies panna cotta

Het klassieke Italiaanse recept met een vleugje Tony's. Daar wordt alles beter van!

15 min. bereiden
2 uur wachten
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 ml

verse slagroom

20 g

kristalsuiker

1

kaneelstokje

1

vanillestokje

2 blaadjes

gelatine

50 g

Tony's Chocolonely melkchocolade kaneelbiscuit

Dit heb je nodig

  • (espresso)kopjes

Het klassieke Italiaanse recept met een vleugje Tony's. Daar wordt alles beter van!

Aan de slag

1

Doe de slagroom met de kristalsuiker en het kaneelstokje in een steelpan en breng tegen de kook aan. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap met de punt van een mes het merg eruit. Voeg het merg en het stokje toe aan de slagroom. Houd de slagroom nog 10 min. op laag vuur tegen de kook aan. Zet het vuur uit en laat iets afkoelen.

2

Week de blaadjes gelatine 5 min. in koud water. Knijp uit, voeg toe aan de room en roer tot de gelatine is opgelost. Laat de room 20 min. afkoelen. Hak ondertussen de chocolade in stukjes. Meng de chocoladestukjes door de room en schenk in de espressokopjes. Laat afgedekt minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

tip

serveertipServeer de panna cotta met een espresso. Ook lekker: een stukje Tony's Chocolonely erbij.