Ti­ra­mi­su met can­tuc­ci­ni en ka­ra­mel­saus

De amandelkoekjes geven deze versie van tiramisu een lekkere crunchy bite.

(10) waardeer
nagerecht De amandelkoekjes geven deze versie van tiramisu een lekkere crunchy bite. 4 personen
3 10

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 glazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de room en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 3 min. zachtjes koken. Laat de saus afkoelen.
  2. Houd ondertussen 1 cantuccini per persoon apart voor garnering. Verbrokkel de rest van de cantuccini in grove stukken en verdeel over de glazen. Meng de koffie met de likeur en schenk over de cantuccini.
  3. Verdeel ⅔ van de karamelsaus over de cantuccini. Verdeel vervolgens de Crema per Tiramisù. Steek in elk glas een cantuccini en besprenkel met de rest van de karamelsaus.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Ook te zien in

Tiramisu met cantuccini en karamelsaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ti­ra­mi­su met can­tuc­ci­ni en ka­ra­mel­saus

1
1
  • 125 ml verse slagroom
  • 50 g karamelfudge

Verwarm de room en fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 3 min. zachtjes koken. Laat de saus afkoelen.

2
2
  • 175 g cantuccini

Houd ondertussen 1 cantuccini per persoon apart voor garnering. Verbrokkel de rest van de cantuccini in grove stukken en verdeel over de glazen.

3
3
  • 125 ml sterke koffie
  • 2 el Kahlua koffielikeur

Meng de koffie met de likeur en schenk over de cantuccini.

4
4
  • 300 g Galbani Crema per Tiramisù

Verdeel ⅔ van de karamelsaus over de glazen. Verdeel vervolgens de Crema per Tiramisù erover.

5
5

Zet in elk glas een cantuccini en besprenkel met de rest van de karamelsaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.