bewaar
Tiramisu met cantuccini en karamelsaus
Tiramisu met cantuccini en karamelsaus
bewaar

Tiramisu met cantuccini en karamelsaus

De amandelkoekjes geven deze versie van tiramisu een lekkere crunchy bite.

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

125 ml

verse slagroom

50 g

karamelfudge

175 g

cantuccini

125 ml

sterke koffie

2 el

Kahlua koffielikeur

300 g

Galbani Crema per Tiramisù

Dit heb je nodig

  • glazen

De amandelkoekjes geven deze versie van tiramisu een lekkere crunchy bite.

Aan de slag

1

Verwarm de room en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 3 min. zachtjes koken. Laat de saus afkoelen.

2

Houd ondertussen 1 cantuccini per persoon apart voor garnering. Verbrokkel de rest van de cantuccini in grove stukken en verdeel over de glazen. Meng de koffie met de likeur en schenk over de cantuccini.

3

Verdeel ⅔ van de karamelsaus over de cantuccini. Verdeel vervolgens de Crema per Tiramisù. Steek in elk glas een cantuccini en besprenkel met de rest van de karamelsaus.