Ti­ra-room­kaas­ca­ke

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 290 kcal voedingswaarden
    • 35 min. bereiden
    • 3 uur wachten
(95) waardeer
italiaans nagerecht 4 personen
3 95

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cakevorm inhoud ca. 1 1/2 liter, ingevet of bekleed met plasticfolie

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gelatine weken in water. In kom roomkaas met suiker los roeren. In andere kom slagroom stijfkloppen. Gelatine uitknijpen en in helft van hete koffie oplossen. Koffielikeur door gelatinemengsel roeren. Koffiemengsel door roomkaasmengsel kloppen. Slagroom erdoor spatelen. Rest van koffie in diep bord schenken en lange vingers een voor een snel door koffie halen. Cakevorm vullen met laag lange vingers en 1/3 van roomkaasmengsel. Dit nog 2 keer herhalen. Cake minstens 3 uur in de koelkast laten opstijven. Cake uit vorm nemen en met cacaopoeder bestrooien.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.