bewaar
Gevuld naanbrood met kruidige kalkoenfilet
Gevuld naanbrood met kruidige kalkoenfilet
bewaar

Gevuld naanbrood met kruidige kalkoenfilet

Naanbrood kun je net als pitabrood vullen met de lekkerste ingrediënten. Kalkoenfilet bijvoorbeeld.

20 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1

ui

600 g

broccoli

430 g

kalkoenfilet

23½ g

mals en kruidig bakpapier

1 el

traditionele olijfolie

½ el

kerriepoeder

100 g

babyspinazie

200 ml

Griekse yoghurt

3 el

water

75 g

feta

2

naanbroden

Naanbrood kun je net als pitabrood vullen met de lekkerste ingrediënten. Kalkoenfilet bijvoorbeeld.

Aan de slag

1

Snipper de ui en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de broccoli in 3 min. in water met eventueel zout beetgaar. Bereid de kalkoenfilets met het gekruide bakpapier volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ze 8 min. per kant.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de broccoliroosjes met de ui en kerriepoeder 2 min. op middelhoog vuur.

3

Meng ondertussen de yoghurt met het water en verkruimel de feta erboven. Roer goed door. Verwarm de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Snijd de kalkoenfilet overlangs doormidden en vervolgens in reepjes van 1 cm. Halveer de naan, snijd open en vul met wat groente, kalkoenfiletreepjes en 1 el saus per naan. Serveer met de rest van de groente en saus.