bewaar
Pappardelle met tomaten-gehaktsaus
Pappardelle met tomaten-gehaktsaus
bewaar

Pappardelle met tomaten-gehaktsaus

Wedden dat (ook) je kinderen staan te juichen in de keuken?

17 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

300 g

rundergehakt

780 g

pastasaus basis kappertjes en oregano

2

rode ui

300 g

diepvries tuinerwten

250 g

verse pappardelle

280 g

Tasty Tom trostomaat

50 g

Grana Padano

Wedden dat (ook) je kinderen staan te juichen in de keuken?

Aan de slag

1

Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 5 min. op middelhoog vuur rul. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de uien in dunne ringen. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui 5 min. op laag vuur.

2

Voeg de bevroren tuinerwten toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Kook ondertussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de tomaten in partjes. Meng de pappardelle door de saus en verdeel over de borden. Verdeel de ui, tuinerwten en tomaat erover. Schaaf de kaas erboven. Serveer direct.

combinatietipExtra smaak? Bestrooi dit gerecht met wat in reepjes gesneden basilicum.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.