Ingrediënten
4 personen
300 g
rundergehakt
1
ui
1 tl
paprikapoeder
2 tl
gedroogde oregano
690 ml
pastasaus
750 g
diepvries wokgroente
150 g
Grana Padano kazen
250 g
verse lasagnebladen
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 30 cm)
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak het gehakt in een koekenpan zonder olie of boter in 6 min. rul. Snipper de ui. Voeg de ui, het paprikapoeder, de oregano, pastasaus en wokgroente toe en warm 3 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
Vet de ovenschaal in en rasp de kaas. Verdeel een laagje gehakt-groentesaus in de ovenschaal en strooi ⅓ van de kaas erover. Dek af met een lasagneblad. Schep hier weer wat saus op en ⅓ van de kaas. Leg er weer een lasagneblad op. Eindig met een laagje saus en bestrooi met ⅓ van de kaas.
Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin.
Lasagne met wokgroenten

hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
10 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak het gehakt in een koekenpan zonder olie of boter in 6 min. rul. Snipper de ui. Voeg de ui, het paprikapoeder, de oregano, pastasaus en wokgroente toe en warm 3 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
Vet de ovenschaal in en rasp de kaas. Verdeel een laagje gehakt-groentesaus in de ovenschaal en strooi ⅓ van de kaas erover. Dek af met een lasagneblad. Schep hier weer wat saus op en ⅓ van de kaas. Leg er weer een lasagneblad op. Eindig met een laagje saus en bestrooi met ⅓ van de kaas.
Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g rundergehakt
1 ui
1 tl paprikapoeder
2 tl gedroogde oregano
690 ml pastasaus
750 g diepvries wokgroente
150 g Grana Padano kazen
250 g verse lasagnebladen
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 30 cm)