bewaar
Gegrilde kalkoen met romige pompoen-saliepasta
Gegrilde kalkoen met romige pompoen-saliepasta
bewaar

Gegrilde kalkoen met romige pompoen-saliepasta

Verrassend lekker: groentespread door de pasta.

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

430 g

kalkoenfilet

1 el

mosterd

3 el

(arachide)olie

2 tenen

knoflook

2 tl

gedroogde salie

400 g

champignonroerbakmix

150 g

verse groentespread pompoen

250 ml

kookroom

175 g

verse tuinbonen

Dit heb je nodig

  • grillpan

Verrassend lekker: groentespread door de pasta.

Aan de slag

1

Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg als het water kookt de pasta en eventueel wat zout toe. Kook de pasta in 10 min. beetgaar en giet af.

2

Halveer ondertussen de kalkoenfilets in de lengte. Meng de mosterd met 1 el olie, peper en zout en bestrijk de kalkoenfilets ermee. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril het vlees in 8 min. op middelhoog vuur gaar. Keer regelmatig.

3

Maak ondertussen de knoflook schoon en snijd fijn. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de knoflook, salie, roerbakmix, peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur.

4

Voeg de groentespread en kookroom toe aan de groenten en verwarm 3 min.

5

Meng de pasta door de groentesaus. Verdeel over diepe borden. Snijd de kalkoenfilets in reepjes en verdeel met de tuinbonen over de pasta.

tip

algemeenDit recept is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box. De ingrediënten op ah.nl/allerhande worden aangepast naar het winkelassortiment en daarom kan deze receptuur afwijken van de orginele receptkaart uit de Allerhande Box.

Vlees grillen

Instructievideo - 00:39 min.