bewaar
Rigatoni met gehaktballetjes en rijkgevulde groentesaus
Rigatoni met gehaktballetjes en rijkgevulde groentesaus
bewaar

Rigatoni met gehaktballetjes en rijkgevulde groentesaus

Laat thuis uit je werk? Dit pastagerecht heb je in een handomdraai gemaakt, en is nog superlekker ook.

15 min. bereiden
61waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

rigatoni

2 el

traditionele olijfolie

12

Hollandse runderballetjes

450 g

diepvries Italiaans groentepannetje

400 g

gepelde tomaten in blik

2 tl

gedroogde oregano

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

Laat thuis uit je werk? Dit pastagerecht heb je in een handomdraai gemaakt, en is nog superlekker ook.

Aan de slag

1

Kook de rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat uitlekken.

2

Verhit ondertussen 1 el olie in een koekenpan en bak de runderballetjes 10 min. op middelhoog vuur rondom bruin en gaar.

3

Verhit ondertussen 1 el olie in een hapjespan en bak de groenten uit het groentepannetje in 8 min. op middelhoog vuur.

4

Voeg na 3 min. de gepelde tomaten en eventueel de oregano toe en schep om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

5

Laat de paprika uitlekken en snijd in reepjes. Schep door de saus en zet het vuur uit. Schep de pasta door de saus en verdeel de balletjes erover.