bewaar
Fusilli met gehaktballetjes en courgette
Fusilli met gehaktballetjes en courgette
bewaar

Fusilli met gehaktballetjes en courgette

Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.

15 min. bereiden
153waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

2 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

12

lichtgekruide runderballetjes

2

courgette

95 g

rode pesto

800 g

gepelde tomaten in blik

Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de balletjes toe en bak in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin.

3

Snijd ondertussen de courgettes in lange repen en vervolgens in stukjes. Voeg met de pesto toe aan de balletjes en bak al omscheppend 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en warm 4 min. mee. Plet de tomaten ondertussen met een lepel en meng met de pasta.

combinatietipLekker met basilicum.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.