bewaar
Fusilli met gehaktballetjes en courgette
Fusilli met gehaktballetjes en courgette
bewaar

Fusilli met gehaktballetjes en courgette

Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.

15 min. bereiden
155waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

2 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

12

lichtgekruide runderballetjes

2

courgettes

95 g

rode pesto

800 g

gepelde tomaten in blik

Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 30 sec. Voeg de balletjes toe en bak in 5 min. op middelhoog vuur rondom goudbruin.

3

Snijd ondertussen de courgettes in lange repen en vervolgens in stukjes. Voeg met de pesto toe aan de balletjes en bak al omscheppend 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomaten toe en warm 4 min. mee. Plet de tomaten ondertussen met een lepel en meng met de pasta.

combinatietipLekker met basilicum.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Fusilli met gehaktballetjes en courgette

Pasta met balletjes en frisse tomaatstukjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig