bewaar
Cavolo nero chips
Cavolo nero chips
bewaar

Cavolo nero chips

Chips die je zelf maakt en die nog goed voor je zijn ook: dat is extra lekker snacken.

10 min. bereiden
20 min. oventijd
18waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

cavolo nero - palmkool

3 el

milde olijfolie

1 el

baharat kruidenmix

1 el

sesamzaad

½ tl

zout

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Chips die je zelf maakt en die nog goed voor je zijn ook: dat is extra lekker snacken.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de nerven uit de cavolo nero en scheur het blad in stukken van 3 bij 4 cm. Doe de cavolo nero, olie, baharat, het sesamzaad en zout in een kom en meng door elkaar tot alle blaadjes bedekt zijn met de olie en kruiden.

2

Verdeel de helft van de cavolo nero over de met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat de blaadjes elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig. Houd goed in de gaten dat de blaadjes niet verbranden. Maak zo nog een portie.