Briochetoast met kippenleverpaté
Dit ziet er toch superfeestelijk uit? Wacht maar tot je het proeft!
Ingrediënten
12 porties
500 g
brioche broden
25 g
ongezouten roomboter
170 g
kippenleverpaté met port
2 el
Oceans Spray original cranberry compote
1 bakje
tuinkers
Aan de slag
Snijd 12 sneetjes van 1 cm dik uit de brioche. Snijd hiervan 12 kerstbomen. Besmeer deze aan beide kanten met de roomboter. Bak de sneetjes in een koekenpan zonder olie of boter aan één kant in 4 min. op laag vuur goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Beleg de sneetjes met de kippenleverpaté en garneer met de cranberrycompote en wat tuinkers.
Briochetoast met kippenleverpaté
Dit ziet er toch superfeestelijk uit? Wacht maar tot je het proeft!

null porties
130 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd 12 sneetjes van 1 cm dik uit de brioche. Snijd hiervan 12 kerstbomen. Besmeer deze aan beide kanten met de roomboter. Bak de sneetjes in een koekenpan zonder olie of boter aan één kant in 4 min. op laag vuur goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Beleg de sneetjes met de kippenleverpaté en garneer met de cranberrycompote en wat tuinkers.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 personen)500 g brioche broden
25 g ongezouten roomboter
170 g kippenleverpaté met port
2 el Oceans Spray original cranberry compote
1 bakje tuinkers