bewaar
Briochetoast met kippenleverpaté
Briochetoast met kippenleverpaté
bewaar

Briochetoast met kippenleverpaté

Dit ziet er toch superfeestelijk uit? Wacht maar tot je het proeft!

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

12 porties

500 g

brioche broden

25 g

ongezouten roomboter

170 g

kippenleverpaté met port

2 el

Oceans Spray original cranberry compote

1 bakje

tuinkers

Aan de slag

1

Snijd 12 sneetjes van 1 cm dik uit de brioche. Snijd hiervan 12 kerstbomen. Besmeer deze aan beide kanten met de roomboter. Bak de sneetjes in een koekenpan zonder olie of boter aan één kant in 4 min. op laag vuur goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Beleg de sneetjes met de kippenleverpaté en garneer met de cranberrycompote en wat tuinkers.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Briochetoast met kippenleverpaté

Dit ziet er toch superfeestelijk uit? Wacht maar tot je het proeft!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig