bewaar
Briochetoast met kippenleverpaté
Briochetoast met kippenleverpaté
bewaar

Briochetoast met kippenleverpaté

Dit ziet er toch superfeestelijk uit? Wacht maar tot je het proeft!

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

500 g

brioche brood

25 g

ongezouten roomboter

170 g

kippenleverpaté met port

2 el

Oceans Spray original cranberry compote

1 bakje

tuinkers

Dit ziet er toch superfeestelijk uit? Wacht maar tot je het proeft!

Aan de slag

Snijd 12 sneetjes van 1 cm dik uit de brioche. Snijd hiervan 12 kerstbomen. Besmeer deze aan beide kanten met de roomboter. Bak de sneetjes in een koekenpan zonder olie of boter aan één kant in 4 min. op laag vuur goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Beleg de sneetjes met de kippenleverpaté en garneer met de cranberrycompote en wat tuinkers.