Gebakken vis in kerriesaus

Kabeljauw met kerrie: die combinatie zie je niet vaak, maar is wel heel lekker!

565 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(31)

Ingrediënten

Aantal personen

Receptkaarten Allerhande 10 2015 - Receptkaarten Allerhande 10 2015

Aan de slag

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in plakjes.

  2. Snijd de kabeljauw in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan met antiaanbaklaag. Bak de kabeljauw 3 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen toe en bak 3 min. mee. Voeg de saus toe en warm nog 3 min. door.

  3. Kook ondertussen de broccoli beetgaar in 5 min. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Breng de saus op smaak met het limoenrasp en -sap. Serveer de kabeljauw in kerriesaus met de rijst en broccoli.

  • serveertipLekker met 4 el gebakken uitjes.

Wat vond je van dit recept?

Gebakken vis in kerriesaus

Kabeljauw met kerrie: die combinatie zie je niet vaak, maar is wel heel lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig