bewaar
Kamutspaghetti met pecorino en pesto
Kamutspaghetti met pecorino en pesto
bewaar

Kamutspaghetti met pecorino en pesto

Kamut (tarwe) bevat vitamine E, proteïnen en mineralen én is altijd biologisch geteeld. Nice to (m)eat you!

25 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

65 g

pijnboompitten

3

courgettes

150 g

kamutspaghetti

250 g

snoepgroente tomatenmix

90 g

koelverse pestospread

50 g

Pecorino Romano

Kamut (tarwe) bevat vitamine E, proteïnen en mineralen én is altijd biologisch geteeld. Nice to (m)eat you!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Schep op een bord en laat afkoelen. Schaaf de courgettes in plakken en snijd deze in dunne reepjes.

2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 3 min. de courgettespaghetti toe. Halveer ondertussen de tomaten. Giet de pasta af en meng met de tomaten en pestospread. Bestrooi met de pijnboompitten en rasp de kaas erboven. Serveer direct. Lekker!

tip

bereidingstipGebruik een mandoline om de groentespaghetti te maken.

Kamutspaghetti met pecorino en pesto

Instructievideo - 00:56 min.