Salsa amarillo
Maak deze frisse salsa voor bij de barbecue; wedden dat het bakje het snelst leeg is?

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Advertentie
Bereiden
Schil de mango, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes (brunoise). Doe in een kom. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn. Voeg toe. Pers de limoen uit en voeg het sap toe aan de salsa. Breng eventueel op smaak met zout.

Mango snijden
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 50 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 11 g
- natrium 1 mg
- vezels 1 g
Pittigheid
Ook te zien in
Salsa amarillo
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Salsa amarillo
- 1 eetrijpe mango
- 1 rode peper