bewaar
Food Bandits’ gevarieerde salade
Food Bandits’ gevarieerde salade
bewaar

Food Bandits’ gevarieerde salade

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de gevarieerde salade van Food Bandits.

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

gegrilde aubergine

250 g

koelverse gegrilde courgette

8

verse vijgen

200 g

eikenbladslamelange

150 g

gedroogde tomaten

60 g

milde kiemgroente

40 g

mediterrane pijnboompittenmix

3 el

dressing balsamico

Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de gevarieerde salade van Food Bandits.

Aan de slag

Verwarm de gegrilde aubergine en courgette 5 min. in een pan op laag vuur. Snijd de vijgen in partjes. Doe de eikenbladslamelange, verwarmde groenten en gedroogde tomaten in een saladeschaal. Meng hierdoor de kiemgroente, mediterrane pijnboompittenmix en ¾ van de vijgen. Hussel het geheel goed door met de balsamicodressing en top de salade af met de rest van de vijgen. Bon appétit!

tip

Foodbandits' gevarieerde salade

Instructievideo - 00:15 min.