Food Bandits’ gevarieerde salade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de gevarieerde salade van Food Bandits.
Ingrediënten
4 personen
250 g
gegrilde aubergine
250 g
koelverse gegrilde courgette
8
verse vijgen
200 g
eikenbladslamelange
150 g
gedroogde tomaten
60 g
milde kiemgroente
40 g
mediterrane pijnboompittenmix
3 el
dressing balsamico
Aan de slag
Verwarm de gegrilde aubergine en courgette 5 min. in een pan op laag vuur. Snijd de vijgen in partjes. Doe de eikenbladslamelange, verwarmde groenten en gedroogde tomaten in een saladeschaal. Meng hierdoor de kiemgroente, mediterrane pijnboompittenmix en ¾ van de vijgen. Hussel het geheel goed door met de balsamicodressing en top de salade af met de rest van de vijgen. Bon appétit!
Foodbandits' gevarieerde salade
Instructievideo - 00:15 min.
Food Bandits’ gevarieerde salade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de gevarieerde salade van Food Bandits.

bijgerecht
4 personen
240 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de gegrilde aubergine en courgette 5 min. in een pan op laag vuur. Snijd de vijgen in partjes. Doe de eikenbladslamelange, verwarmde groenten en gedroogde tomaten in een saladeschaal. Meng hierdoor de kiemgroente, mediterrane pijnboompittenmix en ¾ van de vijgen. Hussel het geheel goed door met de balsamicodressing en top de salade af met de rest van de vijgen. Bon appétit!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)250 g gegrilde aubergine
250 g koelverse gegrilde courgette
8 verse vijgen
200 g eikenbladslamelange
150 g gedroogde tomaten
60 g milde kiemgroente
40 g mediterrane pijnboompittenmix
3 el dressing balsamico