bewaar
Kabeljauwburger met mangochutney
Kabeljauwburger met mangochutney
bewaar

Kabeljauwburger met mangochutney

Deze kabeljauwburger maak je op z’n Indiaas, vol smaak en kleur.

15 min. bereiden
89waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

arachideolie

4

verse kabeljauwburgers

2

naanbroden knoflook & koriander

½ el

hot currypoeder

450 g

diepvries tuinerwten

2 kropjes

babyromainesla

15 g

verse koriander

175 g

mangosalade

4 el

mangochutney

Deze kabeljauwburger maak je op z’n Indiaas, vol smaak en kleur.

Aan de slag

1

Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de burgers in 10 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer halverwege. Bereid ondertussen de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de currypoeder en tuinerwten 3 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Neem van het vuur .

3

Haal de blaadjes van 1 kropje sla los. Snijd het andere kropje fijn. Snijd de koriander grof en de mango in kleinere stukjes. Meng de fijngesneden romainesla, 2/3 van de koriander en de erwten met de mangosalade in een ruime schaal.

4

Halveer de naans, snijd ze open en leg op de onderste helften de blaadjes sla. Leg hierop een kabeljauwburger en schep er een lepel mangochutney op.

5

Garneer met de rest van de koriander en leg de bovenkant van de naan erop. Serveer met de salade.

variatietipJe kunt ook 4 mini naans gebruiken.

Kabeljauwburger met mangochutney

Instructievideo - 02:00 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kabeljauwburger met mangochutney

Deze kabeljauwburger maak je op z’n Indiaas, vol smaak en kleur.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig