bewaar
Vegetarische wraps met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
Vegetarische wraps met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
bewaar

Vegetarische wraps met gekruid vegagehakt, rijst en bonen

Het ultieme meeneemgerecht: goedgevulde wraps. In twintig minuten is deze smakelijke vegavariant met bonen en rijst ready to go.

20 min. bereiden
redelijk pittig
63waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

basmatirijst

1 el

arachideolie

180 g

tofu roerbakgehakt

1 el

Euroma Original Spices by Jonnie Boer picadillo

400 g

kidneybonen uit blik

15 g

verse koriander

8

meergranenwraps

230 g

tacosaus hot

Het ultieme meeneemgerecht: goedgevulde wraps. In twintig minuten is deze smakelijke vegavariant met bonen en rijst ready to go.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het tofugehakt met de picadillo 2 min. op middelhoog vuur. Doe de kidneybonen in een zeef, spoel af met koud water en laat uitlekken.

2

Snijd de koriander grof. Meng de bonen en koriander door de rijst.

3

Bestrijk de wraps met de tacosaus. Schep er wat rijst met bonen op en verdeel het gekruide tofugehakt erover. Rol de wraps op en serveer.

tip

algemeenDeze wraps zijn ook heerlijk als lunch. Liever glutenvrij? Vervang de tortillawraps door blaadjes ijsbergsla.

bewaartipWikkel de wraps in aluminiumfolie en neem ze mee in de picknickmand. Je kunt ze eventueel in de folie 5 min. verwarmen op een wegwerpbarbecue. Keer regelmatig.