An­dij­vie­roer­bak

(14) waardeer
aziatisch bijgerecht 4 personen
2 14

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min.
  2. Voeg de andijvie, sojasaus en honing toe en roerbak nog 2 min. Schep de groenten op een schaal, bestrooi met de pinda’s en serveer.

combinatietip:

Lekker met fijngesneden koriander en limoenparten.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 810 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Andijvieroerbak

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

An­dij­vie­roer­bak

1
1
  • 2 el arachideolie
  • 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika

Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min.

2
2
  • 400 g gesneden andijvie
  • 3 el Japanse sojasaus
  • 1 tl vloeibare honing
  • 50 g oven roasted pinda's

Voeg de andijvie, sojasaus en honing toe en roerbak nog 2 min. Schep de groenten op een schaal, bestrooi met de pinda’s en serveer.

combinatietip:

Lekker met fijngesneden koriander en limoenparten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.