Tacocones met pittige zalm en jalapeño-crème

Tacocones met pittige zalm en jalapeño-crème

390 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de tacocones volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.

  3. Verwijder de steelaanzet van de jalapeñopeper. Halveer in de lengte en verwijder met een scherp mes de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

  4. Snijd ¾ van de koriander fijn en meng met de crème fraîche, gemalen koriander, jalapeñopeper, het limoenrasp en 1 el -sap.

  5. Snijd de komkommer in dunne plakjes en haal de blaadjes van het kropje sla los. Verdeel de zalm in vlokken en bestrooi met 2 tl chili seasoning mix.

  6. Leg in elke taco een blaadje sla en schep er ½ el pittige crème fraîche in. Verdeel er de komkommer, zalm en rest van de crème fraîche over.

  7. Garneer met de rest van de koriander en bestrooi met de rest van de chili seasoning mix.

  • variatietipJe kunt in plaats van zalm ook gebakken garnalen gebruiken.
  • variatietipJe kunt in plaats van zalm ook gebakken garnalen gebruiken.
  • combinatietipLekker met rijstsalade met geroosterde paprika. Kijk voor het recept elders op deze site.

Tacocones met pittige zalm en jalapeño-crème

Tacocones met pittige zalm en jalapeño-crème

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig