Zoetzure ribkarbonades met rijst

Een heerlijke roerbakschotel waar je niet al te lang voor in de keuken hoeft te staan.

510 kcal

20 min. bereiden

3.8/5

(65)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en rasp ondertussen de gember. Snijd de knoflook fijn. Snijd de karbonades in repen.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de gember, knoflook en roerbakmix toe en bak 4 min. op hoog vuur. Voeg de saus toe en warm 4 min. mee. Meng de taugé door de saus en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Bestrooi met de koriander en serveer met de rijst.

  • bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wat vond je van dit recept?

Zoetzure ribkarbonades met rijst

Een heerlijke roerbakschotel waar je niet al te lang voor in de keuken hoeft te staan.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig