Gevulde tomatensoep

Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.

465 kcal

15 min. bereiden

2.4/5

(92)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Halveer de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de champignons, paprika en boerenkool 3 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

  2. Voeg de tomatenblokjes, bonen, het pakje tomatensoep en heet water toe. Breng al roerend aan de kook en laat 8 min. op middelhoog vuur garen.

  3. Roer de zongedroogde tomaatjes erdoor en verdeel over 4 kommen. Schaaf de kaas erover en serveer.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Wat vond je van dit recept?

Gevulde tomatensoep

Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig