bewaar
Gevulde tomatensoep
Gevulde tomatensoep
bewaar

Gevulde tomatensoep

Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.

15 min. bereiden
85waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode paprika

2 el

arachideolie

125 g

gesneden kastanjechampignons

150 g

verse boerenkool

400 g

tomatenblokjes

400 g

cannellinibonen

112 g

tomatencrèmesoep

1¼ liter

water

130 g

zongedroogde tomaten in pot

75 g

Parmigiano Reggiano

Stevige tomatensoep tjokvol groenten. Italiaanse kaas en brood maken 'm af.

Aan de slag

1

Halveer de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de olie in een soeppan en bak de champignons, paprika en boerenkool 3 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Voeg de tomatenblokjes, bonen, het pakje tomatensoep en heet water toe. Breng al roerend aan de kook en laat 8 min. op middelhoog vuur garen.

3

Roer de zongedroogde tomaatjes erdoor en verdeel over 4 kommen. Schaaf de kaas erover en serveer.

tip

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.