bewaar
Gewokte udonnoedels met kipdijfilet en zeekraal
Gewokte udonnoedels met kipdijfilet en zeekraal
bewaar

Gewokte udonnoedels met kipdijfilet en zeekraal

Dit kruidige Japanse wokgerecht staat in 20 minuten op tafel!

20 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

udon-noedels

300 g

kipdijfilet

2 tl

Euroma Original spices by Jonnie Boer shichimi togarashi

2 tenen

knoflook

3 el

arachideolie

1½ el

sesamolie

100 g

shiitake

200 g

zeekraal

125 g

taugé

1 el

zwart sesamzaad

Dit kruidige Japanse wokgerecht staat in 20 minuten op tafel!

Aan de slag

1

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd ondertussen de kip in gelijke stukken en bestrooi met de shichimi togarashi en eventueel zout. Snijd de knoflook fijn. Verhit 2 el arachideolie in een wok en bak de kip 6 min. op middelhoog vuur. Keer regelmatig. Neem uit de pan en houd warm.

3

Verhit de rest van de arachideolie en de sesamolie in de wok en bak de knoflook en shiitake 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de zeekraal, taugé en het sesamzaad toe. Roerbak 1 min. mee.

4

Voeg de noedels en kip toe en bak 2 min. mee. Serveer direct.