bewaar
Gevuld brood met champignonragout
Gevuld brood met champignonragout
bewaar

Gevuld brood met champignonragout

Bourgondisch gerecht met aardse smaken.

15 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

ongezouten roomboter

400 g

champignonroerbakmix

20 g

verse platte peterselie

1

AH Liefde & Passie brood rogge

200 g

eikenbladslamelange

4 el

sladressing naturel

150 g

gruyère

2 el

tarwebloem

57 g

mix voor champignonsaus

250 ml

kraanwater

Bourgondisch gerecht met aardse smaken.

Aan de slag

1

Verhit de boter in een hapjespan en bak de roerbakmix 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

2

Snijd ondertussen de peterselie fijn. Snijd de bovenkant van het brood en houd apart. Hol het brood uit. Meng de sla met de dressing en de helft van de peterselie. Snijd de kaas in stukjes.

3

Voeg de bloem en de champignonsaus toe aan de roerbakmix en bak 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg al roerend het water toe. Laat 3 min. zachtjes koken. Roer de rest van de peterselie samen met de kaas door de ragout en schep in het brood. Leg de bovenkant er schuin op en serveer de sla erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevuld brood met champignonragout

Bourgondisch gerecht met aardse smaken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig