Minipita's met minitandooriworstjes
Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect.
340 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
150 g
150 g
3 el
20 g
150 g
4
Dit heb je nodig
gourmetstel
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 12 - Kerst
Snijd de wortels in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Doe met de mais, chilisaus en rozijnen in een kom en meng.
Gril de worstjes op de grillplaat van het gourmetstel in 10 min. gaar en bruin.
Leg ondertussen in elk gourmetpannetje een pitabroodje en bak deze 4 min. Keer halverwege.
Snijd de broodjes tot halverwege open. Vul de pitabroodjes elk met 3 worstjes en wortel-rozijnensalsa.
- bereidingstipJe kunt de wortel-rozijnensalsa 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Minipita's met minitandooriworstjes
Mini-hapjes voor mini-gasten aan tafel. Maar wel met een groots effect.

bijgerecht
4 personen
340 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de wortels in blokjes van ½ x ½ cm (brunoise). Doe met de mais, chilisaus en rozijnen in een kom en meng.
Gril de worstjes op de grillplaat van het gourmetstel in 10 min. gaar en bruin.
Leg ondertussen in elk gourmetpannetje een pitabroodje en bak deze 4 min. Keer halverwege.
Snijd de broodjes tot halverwege open. Vul de pitabroodjes elk met 3 worstjes en wortel-rozijnensalsa.
bereidingstip:Je kunt de wortel-rozijnensalsa 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
150 g geschrapte worteltjes
150 g mais in blik
3 el zoete chilisaus
20 g rozijnen
150 g mini tandoriworstjes
4 minipitabroodjes
Dit heb je nodig
gourmetstel




