Kaasplank met vijgenbrood
Met kaas en vijgenbrood wordt je vegetarische borrel gegarandeerd een succes!
225 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
15 g
50 g
1 el
150 g
20
215 g
1 pot
150 g
200 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2014 nr. 12 - Kerst
Snijd het basilicum en de cranberry’s heel fijn. Meng met de olie en breng op smaak met peper. Dep de mozzarella droog en steek in elk bolletje een amandel. Rol de bolletjes door het basilicum-cranberrymengsel en druk goed aan.
Serveer met de andere kazen en het vijgenbrood.
Kaasplank met vijgenbrood
Met kaas en vijgenbrood wordt je vegetarische borrel gegarandeerd een succes!

6 personen
225 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het basilicum en de cranberry’s heel fijn. Meng met de olie en breng op smaak met peper. Dep de mozzarella droog en steek in elk bolletje een amandel. Rol de bolletjes door het basilicum-cranberrymengsel en druk goed aan.
Serveer met de andere kazen en het vijgenbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
15 g diepvries basilicum
50 g verse cranberry's
1 el extra vierge olijfolie
150 g minimozzarella
20 ovenroasted amandelen
215 g gevulde brie met zwarte truffel
1 pot Stilton in jar
150 g emmentaler
200 g vijgenbrood




