bewaar
Kaasplank met vijgenbrood
Kaasplank met vijgenbrood
bewaar

Kaasplank met vijgenbrood

Met kaas en vijgenbrood wordt je vegetarische borrel gegarandeerd een succes!

10 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

6 personen

15 g

diepvries basilicum

50 g

verse cranberry's

1 el

extra vierge olijfolie

150 g

minimozzarella

20

ovenroasted amandelen

215 g

gevulde brie met zwarte truffel

1 pot

Stilton in jar

150 g

emmentaler

200 g

vijgenbrood

Met kaas en vijgenbrood wordt je vegetarische borrel gegarandeerd een succes!

Aan de slag

1

Snijd het basilicum en de cranberry’s heel fijn. Meng met de olie en breng op smaak met peper. Dep de mozzarella droog en steek in elk bolletje een amandel. Rol de bolletjes door het basilicum-cranberrymengsel en druk goed aan.

2

Serveer met de andere kazen en het vijgenbrood.