bewaar
Gewokte hoisinvarkenshaas
Gewokte hoisinvarkenshaas
bewaar

Gewokte hoisinvarkenshaas

Aardappel en broccoli gaan goed samen met deze woksaus.

15 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

traditionele olijfolie

600 g

aardappelpartjes

400 g

varkenshaas

160 g

woksaus hoisin

500 g

broccoli

100 g

katjang pedis

Aardappel en broccoli gaan goed samen met deze woksaus.

Aan de slag

1

Verhit de helft van de olie in een wok en bak de aardappelpartjes op middelhoog vuur in 10-12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

2

Snijd ondertussen de varkenshaas in plakjes van ½ cm dik. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkenshaas in 4 min. bruin en gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 2 min.

3

Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de roosjes 4 min. Giet af. Hak de katjang pedis grof. Serveer de aardappelpartjes met de broccoli, varkenshaas en saus. Bestrooi met de katjang pedis.