bewaar
Kalfsvleesragout met kaas
Kalfsvleesragout met kaas
bewaar

Kalfsvleesragout met kaas

30 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

snelkookrijst

2 zakken

miniworteltjes

2 blikken

kalfsragout

50 ml

witte wijn

75 ml

crème fraîche

1 zakje

Formaggio da Pasta

3

bosuitjes

zout en peper

1 theelepel

suiker

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Ragout verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Wijn, crème fraîche en kaas door ragout scheppen en even meeverwarmen tot kaas gesmolten is. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Helft van bosuitjes door ragout scheppen. Worteltjes op smaak brengen met zout, peper en suiker. Ragout garneren met rest van bosuitjes en serveren met rijst en worteltjes.