Nasi met loempia
Op en top oosters feestje, zéker met de loempia erbij!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 500 g loempia's met kip (pak a 250 g)
- 350 g witte snelkookrijst
- 2 el zonnebloemolie
- 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
- 100 g boemboe nasi goreng (cup 100 g)
- 50 ml water
- 125 g taugé (bakje 125 g)
- 250 g atjar tjampoer (zoetzure groenten)
- 2 el chilisaus
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Loempia's bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten en groentemix ca. 2 minuten bakken. Boemboe en 50 ml water erdoor roeren, goed mengen. Taugé toevoegen en nog 1 minuut verwarmen. Rijst in wok scheppen, nasi goed mengen. Nasi serveren met loempia's, atjar en chilisaus.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 655 kcal
- eiwit 20 g
- koolhydraten 106 g
-
vet 16 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Nasi met loempia
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Nasi met loempia
- 500 g loempia's met kip
- 350 g witte snelkookrijst
- 2 el zonnebloemolie
- 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
- 100 g boemboe nasi goreng
- 50 ml water
Bereid de loempia's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in de wok en bak de groentemix ca. 2 min. Meng de boemboe en het water erdoor, meng goed.
- 125 g taugé
- 250 g atjar tjampoer
- 2 el chilisaus
Voeg de taugé toe en verwarm nog 1 min. Schep de rijst in de wok, meng de nasi goed. Serveer de nasi met de loempia's, atjar en chilisaus.