bewaar
Rijst met tofu in pindasaus
Rijst met tofu in pindasaus
bewaar

Rijst met tofu in pindasaus

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

zilvervliesrijst

1 pak

tofu naturel

1

ui

3 el

zonnebloemolie

½ pot

pindakaas

1 pak

halfvolle melk

1 pak

diepvries sperziebonen

½ pot

augurk zoetzuur

Aan de slag

Kook rijst volgens aanwijzingen op verpakking. Snijd tofu in kleine bokjes. Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan. Bak ui en tofu ca. 3 minuten. Bestrooi flink met zout en peper. Verwarm in steelpan pindakaas en melk. Roer tot smeuïge pindasaus ontstaat. Bereid intussen sperziebonen volgens aanwijzingen op verpakking. Laat augurken uitlekken. Schep tofu door pindasaus. Serveer rijst met tofu-pindasaus, sperziebonen en augurken.