Ingrediënten
4 personen
250 g
zilvervliesrijst
1 pak
tofu naturel
1
ui
3 el
zonnebloemolie
½ pot
pindakaas
1 pak
halfvolle melk
1 pak
diepvries sperziebonen
½ pot
augurk zoetzuur
Aan de slag
Kook rijst volgens aanwijzingen op verpakking. Snijd tofu in kleine bokjes. Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan. Bak ui en tofu ca. 3 minuten. Bestrooi flink met zout en peper. Verwarm in steelpan pindakaas en melk. Roer tot smeuïge pindasaus ontstaat. Bereid intussen sperziebonen volgens aanwijzingen op verpakking. Laat augurken uitlekken. Schep tofu door pindasaus. Serveer rijst met tofu-pindasaus, sperziebonen en augurken.
Rijst met tofu in pindasaus

hoofdgerecht
null personen
740 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook rijst volgens aanwijzingen op verpakking. Snijd tofu in kleine bokjes. Pel en snipper ui. Verhit olie in braadpan. Bak ui en tofu ca. 3 minuten. Bestrooi flink met zout en peper. Verwarm in steelpan pindakaas en melk. Roer tot smeuïge pindasaus ontstaat. Bereid intussen sperziebonen volgens aanwijzingen op verpakking. Laat augurken uitlekken. Schep tofu door pindasaus. Serveer rijst met tofu-pindasaus, sperziebonen en augurken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)250 g zilvervliesrijst
1 pak tofu naturel
1 ui
3 el zonnebloemolie
½ pot pindakaas
1 pak halfvolle melk
1 pak diepvries sperziebonen
½ pot augurk zoetzuur