bewaar
Kruidenrolletje
Kruidenrolletje
bewaar

Kruidenrolletje

Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht.

15 min. bereiden
204waarderingen

Ingrediënten

4 personen

45 g

ongebrande walnoten

2

tortillawraps

100 g

verse roomkaas naturel

15 g

verse dille

13 g

verse bieslook

15 g

verse munt

Dit heb je nodig

  • cocktailprikker

Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht.

Aan de slag

1

Hak de walnoten grof. Verwarm de wraps in ca. 2 min. in een droge koekenpan. Leg de wraps op een snijplank en besmeer dik met de roomkaas. Strooi de walnoten erover.

2

Verdeel de takjes dille en bieslook over het midden van de wrap. Pluk de blaadjes munt van de takjes en leg op de roomkaas. Bestrooi de wraps met peper en zout. Rol de wraps rond de vulling stevig op. Bewaar de wraps tot gebruik in plasticfolie in de koelkast.

3

Haal de wraps uit de folie. Snijd de zijkanten van de rol. Snijd de rollen elk in 6 stukken. Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.