bewaar
Jonas Cramby's green herby salsa (groene kruidensalsa)
Jonas Cramby's green herby salsa (groene kruidensalsa)
bewaar

Jonas Cramby's green herby salsa (groene kruidensalsa)

Deze Mexicaanse kruidensalsa verdient een plekje op je bord.

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

verse Spaanse groene pepers

2 tenen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

1 bosje

verse platte peterselie

1 bosje

verse koriander

1

komkommer

2

avocado's

Deze Mexicaanse kruidensalsa verdient een plekje op je bord.

Aan de slag

1

Rooster de knoflookteentjes (met schil) met de chilipepers in een koekenpan zonder boter of olie. Verwijder de schilletjes zodra ze beginnen te verkleuren, en verwijder de zaadlijsten uit de chilipepers.

2

Mix de pepers en de knoflookteentjes met de olijfolie en de kruiden. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest in dobbelsteentjes. Doe hetzelfde met de avocado’s en voeg zout toe.

tip

algemeenBron: TexMex, Jonas Cramby