bewaar
Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel
bewaar

Havermoutpap met dadels, pistache en sinaasappel

15 min. bereiden
14waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 liter

halfvolle melk

100 g

havermout

2

handsinaasappels

100 g

dadels zonder pit

50 g

ongezouten pistachenoten

Aan de slag

1

Breng de melk aan de kook. Roer de havermout erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Haal de pan van het vuur en laat 5 min. staan. Breng event. op smaak met suiker of honing.

2

Rasp ondertussen de oranje schil van 1 sinaasappel.

3

Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van beide sinaasappels. Snijd de partjes vruchtvlees los van de vliezen, zodat je het vruchtvlees er gemakkelijk met je mes tussenuit kunt wippen.

4

Snijd de dadels in ringetjes.

5

Garneer de havermoutpap met de sinaasappelpartjes, dadels, pistachenoten en het sinaasappelrasp.