bewaar
Omelet met hüttenkäse en basilicum
Omelet met hüttenkäse en basilicum
bewaar

Omelet met hüttenkäse en basilicum

Lunch zonder brood en zelfs helemaal glutenvrij.

15 min. bereiden
141waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

middelgrote eieren

4 el

kraanwater

25 g

ongezouten roomboter

15 g

verse basilicum

200 g

koelverse hüttenkäse kaas

12

romaatjes

Lunch zonder brood en zelfs helemaal glutenvrij.

Aan de slag

1

Klop de eieren los met het water en breng op smaak met peper en eventueel zout. Smelt steeds een klontje boter in een koekenpan en bak 4 dunne omeletten. Houd ze warm onder aluminiumfolie.

2

Snijd het basilicum fijn en meng door de hüttenkäse. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Snijd de romaatjes in kwarten. Verdeel de hüttenkäse en tomaat over de omeletten en rol ze op. Snijd schuin door en serveer direct.

tip

Omelet met hüttenkäse en basilicum

Instructievideo - 02:15 min.