bewaar
Spinazie, ei en avocado met geroosterd brood
Spinazie, ei en avocado met geroosterd brood
bewaar

Spinazie, ei en avocado met geroosterd brood

Neem alles voor deze lunch los mee en meng het op kantoor door elkaar. Voilà: snel klaar én lekker vers!

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2

middelgrote eieren

100 g

verse spinazie

200 g

koelverse hüttenkäse kaas

½ bakje

tuinkers

4

tomaten

½

avocado

2 tl

extra vierge olijfolie

2 sneetjes

volkorenbrood

10 g

margarine

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Neem alles voor deze lunch los mee en meng het op kantoor door elkaar. Voilà: snel klaar én lekker vers!

Aan de slag

1

Kook de eieren in 8 min. hard en laat schrikken onder koud stromend water. Pel de eieren en prak met een vork. Verdeel de spinazie over de borden en verdeel daar de hüttenkäse, tuinkers en het eikruim over.

2

Halveer de tomaten en verdeel over de borden. Snijd de avocado overlangs doormidden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in plakjes en verdeel over de spinazie. Besprenkel met de olie en breng op smaak met peper. Rooster het brood, besmeer met de margarine en serveer bij de salade.

Eenpersoonslunch van spinazie, ei, huttenkase en avocado

Instructievideo - 00:26 min.